Fotovakschool

Online workshop Power mini Beeldcorrectie 1 door Violina Jeliazkova
 
Wanneer?
Maandag 25 mei 2020 09.00 uur tot 12.30 uur
Woensdag 27 mei 2020 13.30 tot 17.00 uur
Waar?
Vanuit huis
Voor wie?
8 personen
Kosten?
Geen. Alleen bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro)
Catering?
Nvt
Materiaal?
Eigen pc of laptop
Meenemen laptops nodig?
Ja
Opgeven?
 
Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:
 
Meer informatie:
 
POWER ‘mini’ WORKSHOPS
Deze staan in het teken van een bepaald thema en/of vaardigheid.
De power mini is de ideale training voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om specifieke vaardigheden gericht te ontwikkelen. In 3 uur tijd leer je professionele beeldbewerking technieken die jouw productiviteit verhogen en je vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Deze power workshops zijn goed te combineren om te kunnen voldoen aan je eigen kennisniveau en behoefte.
 
2. Power mini ‘Beeldcorrectie’ I
Deze workshop is geschikt voor iedereen
Leer zien welke delen in een beeld correcties nodig hebben en hoe deze accuraat en efficiënt uit te voeren zijn. Hoe corrigeer je bijvoorbeeld verkleuring in je beeld en wanneer zit er genoeg detail in de hooglichten/schaduwen voor een print? Combineer de kracht van Curven, pipetten en het Info palet...kortom, leer corrigeren als een pro. In deze power mini wordt gewerkt met voorbeelden uit de praktijk.
 
  • Probleemgebieden in een beeld identificeren (in Lr/ACR en in Photoshop);
  • Welke kleurruimte, bits en resolutie heb je waarvoor nodig;
  • Volledige controle krijgen over kleur en tonaliteit in Photoshop;
 
 
De sessie wordt live gegeven, zodat al je vragen direct beantwoord zullen worden. Tijdens de sessies zie je hoe een bepaalde techniek werkt.

.     Deze workshop is geschikt voor iedereen Leer zien welke delen in een beeld correcties nodig hebben en hoe deze accuraat en efficiënt uit te voeren zijn. Hoe corrigeer je bijvoorbeeld verkleuring in je beeld en wanneer zit er genoeg detail in de hooglichten/schaduwen voor een print? Combineer de kracht van Curven, pipetten en het Info palet...kortom, leer corrigeren als een pro. In deze power mini wordt gewerkt met voorbeelden uit de praktijk.

.     • Probleemgebieden in een beeld identificeren (in Lr/ACR en in Photoshop); • Welke kleurruimte, bits en resolutie heb je waarvoor nodig; • Volledige controle krijgen over kleur en tonaliteit in Photoshop;