Fotovakschool

Workshop Effectief aansturen van een model door Mich Buschman
 
Wanneer?
Zaterdag 8 februari 10.00-16.00 uur
Waar?
Studio Mich Buschman
Oud Milligenseweg 17, Garderen (Parkeren op de hoek bij Chinees restaurant Camposing)
Voor wie?
10 personen
Kosten?
Geen, echter bij te late afzegging of niet komen opdagen (25 euro)
Catering?
Koffie / thee inbegrepen.
Zelf lunch meenemen
Materiaal?
zie verderop
Meenemen laptops nodig?
Nee
Opgeven?
 
Aanmelden via deze aanmeldlink, die je ook later moet gebruiken als afmeldlink:
 
Meer informatie:
 
Programma:
Wanneer je je camera en het licht kunt bedienen, wil dat nog niet zeggen dat je ook een perfect portret kunt maken. Want hoe stuur je bijvoorbeeld je model aan? Hoe bereik je de gewenste poses? Hoe ontlok je die blik? Wat doe je met de handen?… Voor wie is die reeks opnames bedoeld? Voor haar zelf of voor dat kledingbedrijf? Allemaal vragen die tezamen met de opnametechniek een complex geheel vormen.

De workshop ‘Effectief aansturen van het model’ handelt daarover. Alle aspecten van de omgang met het model, de poses, het werken met een moodboard en veel meer komen aan de orde. Je zult zelf een andere deelnemer aansturen èn model staan, om te ervaren hoe dat is …

Deze workshop wordt gegeven en gedemonstreerd door fotograaf Mich Buschman en stylist/visagist Corrie Koers. Zij heeft veel ervaring met het aansturen en leert je de fijne kneepjes van die vaardigheid. Een deel van deze workshop is al gegeven tijdens het Fotolumni Evenement in Almere op 16 juni 2018. Velen vonden dat deze workshop een zinvolle aanvulling in het aanbod van de workshops zou zijn.

Deelnemers ontvangen na de workshop een uitgebreide syllabus en de foto’s die zijn bekeken en besproken. Meeschrijven hoeft dus niet. Meedoen wèl!

Benodigde apparatuur: Camera, lenzen in het bereik 30-100 mm. Lege geheugenkaart, volle accu …